ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΑΠΑΤΗ Η «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ» !

Από την αρχή της λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.), ζούμε μια διαχρονική και πολλαπλή ΑΠΑΤΗ με τη λεγόμενη «ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ»!

Πρώτη Απάτη : Οι αποικιοκρατικές συμβάσεις με τους εργολάβους, η δήθεν «διαπραγμάτευση» του δημοσίου, το «ροκέ» της διαπλοκής εργολάβων - πολιτικής. Έτσι βλέπουμε: Στέργιος Λαμπρόπουλος στις εταιρείες - Κατσιγιάννης στο ΥΠΕΧΩΔΕ (επί Σουφλιά) και μετά Κατσιγιάννης στις Εταιρείες - Λαμπρόπουλος στο ΥΠΕΧΩΔΕ (επί Ρέππα και Μαγκριώτη). Δηλαδή, «Γιάννης κερνάει - Γιάννης πίνει» εις υγείαν του κορόϊδου!
Δεύτερη Απάτη : το προκλητικό χάρισμα - δώρο στους εργολάβους (αρχιερείς της διαπλοκής) του παλιού κομματιού Ελευσίνα - Κόρινθος που το βάφτισαν κι αυτό Ολυμπία Οδό!
Τρίτη Απάτη : Το προκλητικό κόψιμο (νέο δώρο στους εργολάβους) του κομματιού Πύργος - Τσακώνα, με πρόσχημα τον Καϊάφα και το περιβάλλον!
Τέταρτη Απάτη : Το επερχόμενο νέο προκλητικό κόψιμο (κι άλλο δώρο στους εργολάβους) του κομματιού Πάτρα - Πύργος, με πρόφαση τις απαλλοτριώσεις. Έτσι, με τα διαδοχικά «χειρουργεία» στο σκοτάδι ο δρόμος Ελευσίνα - Τσακώνα (μήκους 365 χλμ.) με ίδια λεφτά στους εργολάβους, συρρικνώνεται στο 1/3 και γίνεται δρόμος Κόρινθος - Πάτρα (120 χλμ.).
Πέμπτη Απάτη : Η παράνομη είσπραξη διοδίων από τους εργολάβους για δρόμο που δεν κατασκεύασαν και για έργα που σταμάτησαν και επιπλέον οι προκλητικές αυξήσεις των διοδίων.
Έκτη Απάτη : Το Χριστουγεννιάτικο δώρο 30 εκατομ. ευρώ που έδωσε ο κ. Βορίδης στους εργολάβους το Δεκέμβρη του 2011, ενώ τα έργα είχαν σταματήσει!
Έβδομη Απάτη : Τα δήθεν "αγωνιστικά διαβήματα" των βουλευτών της Ηλείας στο ΥΠΕΧΩΔΕ, η ψευδής εικόνα διεκδίκησης "Ολυμπίας Οδού".
Όγδοη Απάτη : Τα δήθεν "αγωνιστικά διαβήματα" της Περιφέρειας στους αρμοδίους με παράλληλη αρθρογραφία στον Τύπο (κατεργασία - προετοιμασία της κοινής γνώμης) για δρόμο Κόρινθος - Πάτρα και παραπομπή του μεγαλύτερου τμήματος Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα στις "Ελληνικές Καλένδες" του νεκρού - ανύπαρκτου Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)!
Ένατη Απάτη : Η μεταφορά της σύμβασης παραχώρησης της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ στο "Ταμείο Ιδιωτικοποίησης Δημόσιας Περιουσίας" (αποφάσεις Διϋπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων αριθ. 193 και 195/27-10-2011). Οι παρασυναγωγές του κ. Κατσιφάρα και της Κυβέρνησης με τον τοποτηρητή της Μέρκελ κ. Φούχτελ, που θέλει να χουφτώσει τζάμπα όλο το δημόσιο πλούτο της χώρας (τραπεζώματα στην Αχάια Κλάους κ.α.).
Δέκατη Απάτη (η μεγαλύτερη) : Η ιεροσυλία, διακωμώδηση, αισχρή εκμετάλλευση και καπηλεία του ονόματος της Ολυμπίας, το αυθαίρετο βάφτισμα του δρόμου Κόρινθος - Πάτρα σε "Ολυμπία Οδό"! Δεν πρόκειται για Ολυμπία Οδό, αλλά για Οδό Πατρών ή ακριβέστερα για Οδό Κορίνθου - Πατρών! Ας μην προκαλούν τουλάχιστον τη νοημοσύνη μας, οι περιφερειακοί συνέταιροι της συγκυβέρνησης και ακόλουθοι του Φούχτελ, της Μέρκελ, του Μνημονίου και της Ε.Ε.!

Πάτρα 11/12/2012 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη Τύπου της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας

Πολιτική Δήλωση Ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Κοσίνα

Πόσο προστατεύεται η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από τον κίνδυνο πλημμύρας; του Χρήστου Κοσίνα, υπ. περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα