14 Μαΐ 2014

Εκδήλωση και περιοδία στον Πύργο!Την Τρίτη 13/5,  έγινε πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές στο Δημαρχείο Πύργου με μεγάλη επιτυχία.

Εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι Βαγγέλης Σαμαράς , Μαρία Τσαντίλη και Θοδωρής Λάμπρος υποψήφιοι με την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ χαιρέτησαν και άνοιξαν την παρουσίαση των θέσεων. Στην συνέχεια ο Γιάννης Σεφερλής υποψ. Δήμαρχος παρουσίασε εν συντομία τις θέσεις της παράταξης για τον Δήμο.

Χαιρέτησε ο Νίκος Κωστόπουλος υποψ. περιφ. Σύμβουλος με την Αριστ. Παρέμβαση στην Δυτική Ελλάδα και μίλησε ο υποψ. αντιπεριφερειάρχης Ανδρεας Κούτρας που αναφέρθηκαν κύρια στα προβλήματα της περιφέρειας.
 
Ο Άγγελος Χάγιος υποψ. Ευρωβουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε μια παρά πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία ανέπτυξε κυρίως για τον καταστροφικό δρόμο και την φυλακή των Μνημονίων , χρέους, Ε.Ε και Ευρώ.

Την ίδια μέρα , κλιμάκιο τηςΔημήτρη Δεσύλλα, τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Κούτρα και τον υποψήφιο Δημήτρη Πέππα και άλλους υποψηφίους συμβούλους περιόδευσε στα χωριά του νομού Ηλείας Λαμπέτι, Αμπελώνα, Άγιο Γεώργιο, Μουζάκι, Γούμερο, Κουτσοχέρα, Καρδαμά, Χάβαρη, Σαβάλια. Συζήτησε με τους κατοίκους και τους αγρότες της περιοχής και ανέπτυξε τις θέσεις της ΑΡΠΑ για τα αγροτικά συναντώντας πολύ θετική ανταπόκριση.


ΑΡΠΑ με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη