Δελτίο τύπου από την κεντρική Εκδήλωση

Με μαζικότητα και μάχιμη κουβέντα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση των σχημάτων της αντικαπιταλιστικής αριστεράς σε Δήμο και Περιφέρεια.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Θόδωρος Μπελεζώνης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Αντικαπιταλιστκή Ανατροπή στην Πάτρα - Ανταρσία σε Κυβέρνηση ΕΕ Κεφάλαιο''. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι υποψήφιοι με το δημοτικό ψηφοδέλτιο Γιάννης Ζησιμόπουλος και Νίκος Τζιρής. Τέλος, από το βήμα τοποθετήθηκε ο Χρήστος Κοσίνας, επικεφαλής της ''Αριστερής Παρέμβασης - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα''. 

Όλοι οι ομιλητές κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει τα ψηφοδέλτια με το κόκκινο αστέρι, να δώσει αγωνιστικό παρόν για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του συνόλου της πληττόμενης πλειοψηφίας και μετά τις εκλογές, στους νέους αγώνες που θα οικοδομηθούν.


Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε κόσμος όλων των γενιών του αγώνα, της εκπαίδευσης και της εργασίας με έντονο το νεολαιίστικο στοιχείο.
















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη Τύπου της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας

Πολιτική Δήλωση Ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Κοσίνα

Πόσο προστατεύεται η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από τον κίνδυνο πλημμύρας; του Χρήστου Κοσίνα, υπ. περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα