Δυναμική κινητοποίηση για δημόσια δωρεάν ποιοτική Υγεία στο νοσοκομείο του Ρίου

 

Δυναμική κινητοποίηση στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο του Ρίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7/04 στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας δράσης που διοργάνωσε η ΟΕΝΓΕ.
Δεκάδες σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι, κοινωνικοί και πολιτικοί φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που δίνουν οι Υγειονομικοί.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της Αριστερής Παρέμβασης Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα με το περιφερειακό σύμβουλο Χρήστο Κοσίνα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για:


  • για μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής όλου του λαού με άμεση ενίσχυση του    δημόσιου συστήματος υγείας, προσλήψεις υγειονομικών και εφαρμογή των απαιτούμενων μέτρων για την προστασία τους.
  • για να μην πληρώσουν τη κρίση οι εργαζόμενοι.
  • για ελευθερίες-δικαιώματα. Η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται με αστυνομία και απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά με δημόσια και δωρεάν υγεία.







Δήλωση του Δημήτρη Ζιαζιά, προέδρου της ΕΙΝΑ:


Παρέμβαση μέλους του φοιτητικού συλλόγου μηχανολόγων/μηχανικών του πανεπιστημίου Πατρών:


Δήλωση του Χρήστου Κοσίνα, περιφερειακού συμβούλου στη Δυτική Ελλάδα:





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη Τύπου της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας

Πολιτική Δήλωση Ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Κοσίνα

Πόσο προστατεύεται η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από τον κίνδυνο πλημμύρας; του Χρήστου Κοσίνα, υπ. περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα