ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ TELE TIME


 Η "Αριστερή Παρέμβαση: Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα", καταδικάζει τις άδικες και αδικαιολόγητες απολύσεις των τριών δημοσιογράφων από τον τηλεοπτικό σταθμό Tele Time. Οι απολύσεις των δημοσιογράφων Κ. Κριετσιώτη, β. Καψαμπέλη και Χ. Στρατουλάκου, έρχονται να προστεθούν στο κύμα απολύσεων που έχει εξαπολύσει η ιδιοκτησία του Tele Time, το τελευταίο τρίμηνο.
Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράστασή μας στους απολυμένους και την στήριξή μας, στην απεργία που πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι του σταθμού για την πρόσληψη των τριών συναδέλφων τους. Ο ούτως ή άλλως επιβαρυμένος από την εργοδοτική αυθαιρεσία χώρος των πατραϊκών ΜΜΕ, έχει μετατραπεί σε πραγματικό εργασιακό Μεσαίωνα τα τελευταία χρόνια, με απολύσεις, μη καταβολή μισθών, απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία.
Ζητάμε την άμεση επαναπρόσληψη των τριών δημοσιογράφων και την ανάκληση κάθε σχεδίου απόλυσης από το Tele Time. Δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε κάθε κινητοποίηση που θα αποφασίσουν τα συλλογικά όργανα των εργαζομένων στα ΜΜΕ, ενάντια στην ανεργία και την εργοδοτική ασυδοσία και με γνώμονα την εργασιακή αξιοπρέπεια. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη Τύπου της Αριστερής Παρέμβασης Δυτικής Ελλάδας

Πολιτική Δήλωση Ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Κοσίνα

Πόσο προστατεύεται η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας από τον κίνδυνο πλημμύρας; του Χρήστου Κοσίνα, υπ. περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση - Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα